BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.
<- Home <<<
Realism Portretistica Icoane Acuarela - abstract Abstract... Sculptura... Expresionism
Pictura clasica Acuarela Desen Grafica pe computer Picturi pe peretii casei dvs... Creioane Colorate
| Home | Biografie | Biography | Contact |


Powered by Flash Gallery

Nota: Galeria foto este in curs de completare

Vineri 13 noiembrie2009, ora 17 a avut loc vernisajul expozitiei de pictura si grafica, la Biblioteca Municipala ”Radu Rosetti’, intitulata “Dezvaluiri”.
Cei patru artisti care isi dezvaluie cratiile sunt: Ionut Savin, Florentina Maris, Dan Antohi si Liviu Slabu.
“La inceput Dumnezeu i-a creat pe Adam si pe Eva. Dupa ce acestia au mancat din pomul cunoasterii ei au avut sentimentul culpabilitatii.
Din acel moment ei au incercat sa-si acopere goliciunea.
Prin faptul c–am dezgolit corpul uman am incercat sa-i readuc la stare initiala in care au fost in gradina Edenului. Nudul, de-a lungul istoriei artei, a fost studiat incepand de la arta preistorica si pana in zilele noastre.
Multa lume nu intelege ca exista deosebire intre nudul pornografic si nudul privit ca opera de arta. Cred ca exista o falsa pudoare in aceasta privinta.
Nudul nu este ceva rusinos sau obscen ci este ceva cat se poate de normal si de frumos, find un subiect de studiu pentru artisti.
"Personal ii invit pe cei prezenti aici sa descopere frumusetea corpului uman dezgolit de haine.” a spus Ionut Savin.
“Am citit o carte superba pe care v-o recomand cu caldura: ”Despre Ingeri ”de Andrei Plesu. Si am inceput sa-mi formez propria opinie despre ingeri.
Eu cred ca noi toti suntem ingeri alb-negru cu bunele si relele noastre.
Nu cred in pacat. Pentru mine, tot ce tine de natura noastra umana este ”omenesc preaomenesc “ cum afirma Nietzsche. Am ineceput sa creez ingeri ciclopici, cu un singur ochi, ochiul constiintei universale, ochiul lui Dumnezeu. Am inceput sa creez ingeri de lacrimi, eu, faptura umana, sclava dorintei.
Cred ca tot ce tine de faptura noastra umana este preafrumos, este ingeresc.”a spus Florentina Maris.
“Lucrarile vorbesc de la sine “ a spus succinct Dan Antohi.
La deschiderea expozitiei au fost prezente numeroase personalitati ale culturii onestene, colegii de breasla ai artistilor precum si numerosi elevi ai scolii “George Calinescu”.

Articol de Ionut Savin
Foto: Ing. Doru Munteanu